Een passend promotioneel product voor iedere gelegenheid

Promotionele producten en Geschenken

Wat ons betreft mag je best verwachten dat er aandacht is besteed aan het promotionele product of geschenk dat wordt weggegeven. Is het leuk, functioneel, duurzaam, passend, verantwoord? Past het bij de gelegenheid en de afzender? Belangrijke eigenschappen die wij graag vooraf in kaart brengen. 

Wij snappen dat als geen ander, want bij Compacon zetten we ons al jaren in voor de beste oplossingen wanneer het gaat om promotionele producten en geschenken. Daarom hebben we niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden relaties van klanten.

Promotionele producten

Randstad promotionele artikelen

Nationale Nederlanden Tas

Promotioneel product voor gever én ontvanger

Daarom dagen we onszelf constant uit om de juiste promotionele producten te selecteren om deze vervolgens aan onze klanten voor te stellen. We proberen de producten altijd zoveel mogelijk op de kernwaarden van de organisatie aan te laten sluiten, maar houden ook goed in beeld of de producten passen bij de doelgroep voor wie ze bedoeld zijn.

Selectie van het promotionele product

Het proces van selectie is intensief, want het aanbod is werkelijk enorm. Maar wees gerust, dat kan je gerust aan ons overlaten. Compacon heeft meer dan 20 jaar ervaring en kent wat dat betreft geen grenzen, maar zien eigenlijk alleen uitdagingen. Door een wereldwijd netwerk van leveranciers en de ruime ervaring in het ontwikkelen van premiums, is geen idee te gek.

Wilt u overgaan tot actie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact ons!

Neem contact met ons op!