Compacon zorgt dat u kunt uitpakken met kerst!

Eindejaarsgeschenken en keuzeconcepten

De kerstdagen kennen vele tradities en één daarvan is het geven of ontvangen van een kerstpakket of 
eindejaarsgeschenk. Een blijk van waardering naar medewerkers of klanten heeft juist door tijdens de kerstperiode een enorme impact. Ben je op zoek naar  kerstpakket of eindejaargeschenk om te kunnen weggeven? Dan is Compacon de juiste partij! Wij hebben een breed assortiment aan kerstpakketten en eindejaarsgeschenken.

Wij leveren traditionele kerstpakketten met food en non-food producten, functionele en trendy eindejaarsgeschenken, maar ook 
keuzeconcepten waarmee iedereen zelf online een geschenk of pakket kan uitkiezen. Kortom: een aanbod waardoor de kerstman haast overbodig lijkt.

Kerstpakket

Kerstpakket 2

Kerstpakket op maat

Wil je een kerstpakket met een uitgebalanceerde samenstelling tussen food-  en non-food producten die op elkaar aansluiten of juist een thematisch kerstpakket  met onderwerpen als innovatie, vitaliteit of wellness? Onze mogelijkheden zijn eindeloos en we maken graag een voorstel op maat!

Keuzeconcepten voor eindejaarsgescheken

Ook keuzeconcepten waarbij medewerkers online eindejaarsgeschenken kunnen bestellen, zijn onderdeel van ons uitgebreide programma. Medewerkers loggen in met een code op een speciale corporate webshop, die we graag in uw uitstraling maken, en kunnen vervlogens rustig online winkelen en een eindejaarsgeschenk naar keuze kunnen bestellen. 

Meer weten?

Klik op onderstaande button en stel je vraag.

Contact ons!

Neem contact met ons op!